Kundvagnen är tom
 
 
 

Cookies

 
 
 

Gjutna PU-vakuumkoppar i dubbla hårdheter anses vara det bästa utförandet polyuretan. Gjuten polyuretan har förmågan att överbrygga klyftan mellan gummi och plast med sitt breda hårdhetsområde. Utmärkande egenskaper är god nötningsbeständighet, bränsle- och oljebeständighet, bra stötdämpning, ozon och syrebeständighet, tål väldigt oöm hantering. Dessa kvaliteter ökar livslängden. Med Flexy Vacuum Cups förbättras materialhantering i alla vakuumsystem.

Länk till Flexy sugkoppar

Vi har nu börjat sälja ELMO Rietschle vakuumpumpar. ELMO Rietschle är en del av Garden Denver koncernen. ELMO Rietschle tillverkar alla typer av vakuum och tryckpumpar såsom; radial-, sidkanal-, vätskering-, kolv-, skruv- och klopumpar. Kontakta oss för ert behov av elektrisk vakuumpump eller tryckpump.

 

Länk till elpumpar

Från VMECA kommer en ny typ av ejektor tänkt främst för applikationer i spindelrobotar. Mycket kompakt - endast 38 x 44 x26 mm i byggmått. Låg vikt - 80 gram.

  • Flerstegsejektor - energi effektiv

  • Kompakt - litet byggmått

  • Lätt - snabba cykeltider

  • Tar alla föremål med Magic Cup

Datablad Spider Speeder

I juni levererades ett specialok för hantering av väggpaneler, golv och hos Arbetsvagnar AB i Lycksele. Oket har en 2 lyftöglor för både horisontal och vertikal hantering. Oket är helt luftdrivet och utrustat med det elektroniska larmet VLS08-20.  Oket har speciella koppar i cellgummi för att klara mycket grova ytor. Oket är utrustat med vakuumtank med backventil vid evetuellt bortfall av tryckluftsanslutning - ger en mycket säker funktion.

 
 

DKTECH AB  -   Rösåsvägen 25   -   894 95 Moliden   -   info@dktech.se  -   0660-28 11 70