Gjutna PU-vakuumkoppar i dubbla hårdheter anses vara det bästa utförandet polyuretan. Gjuten polyuretan har förmågan att överbrygga klyftan mellan gummi och plast med sitt breda hårdhetsområde. Utmärkande egenskaper är god nötningsbeständighet, bränsle- och oljebeständighet, bra stötdämpning, ozon och syrebeständighet, tål väldigt oöm hantering. Dessa kvaliteter ökar livslängden. Med Flexy Vacuum Cups förbättras materialhantering i alla vakuumsystem.

Länk till Flexy sugkoppar

Vi har nu börjat sälja ELMO Rietschle vakuumpumpar. ELMO Rietschle är en del av Garden Denver koncernen. ELMO Rietschle tillverkar alla typer av vakuum och tryckpumpar såsom; radial-, sidkanal-, vätskering-, kolv-, skruv- och klopumpar. Kontakta oss för ert behov av elektrisk vakuumpump eller tryckpump.

 

Länk till elpumpar

För en kunds räkning säljer vi en vakuumlyft av typen SK-VGRIP i nyskick. Lyften är i princip enbart upp-packad. Kunden ställde om sin produktion och lyften blev därför överflödig innan den togs i bruk. Lyften består av manöverlåda med dubbelkommando, optisk klarsignal, cellgummifot med integrerade vakuumejektorer. Max lyftkapacitet 65 kg (tät material).

Egenvikt ca 7 kg.

Höjd 285 mm - Längd 456 mm - Bredd 177 mm.

Pris: 28753 kronor

Länk till produkten

I juni levererades ett specialok för hantering av väggpaneler, golv och hos Arbetsvagnar AB i Lycksele. Oket har en 2 lyftöglor för både horisontal och vertikal hantering. Oket är helt luftdrivet och utrustat med det elektroniska larmet VLS08-20.  Oket har speciella koppar i cellgummi för att klara mycket grova ytor. Oket är utrustat med vakuumtank med backventil vid evetuellt bortfall av tryckluftsanslutning - ger en mycket säker funktion.

Från VMECA kommer en ny typ av ejektor tänkt främst för applikationer i spindelrobotar. Mycket kompakt - endast 38 x 44 x26 mm i byggmått. Låg vikt - 80 gram.

  • Flerstegsejektor - energi effektiv

  • Kompakt - litet byggmått

  • Lätt - snabba cykeltider

  • Tar alla föremål med Magic Cup

Datablad Spider Speeder